SOP netwerkavond

SOP netwerkavond

Locatie

Alle SOP bijeenkomsten worden gehouden bij Park en Bistro de Stadshoeve aan de Oude Wetering 13 in Zwolle. Kom je met de auto? Stel je navigatie dan in op Arendshorstlaan, 8043 MV Zwolle.

Programma

Het programma van onze netwerkavonden ziet er als volgt uit:
19:15 uur – Inloop met koffie en thee
19:30 uur – Welkom door SOP bestuur
19:45 uur – Spreker, volgens planning van onze agenda
20:45 uur – SOP zeepkist
21:00 uur – Borrelen onder het genot van lekkere hapjes

De zomerbijeenkomst van SOP Zwolle betreft een ZZP personeelsfeest. Deze bijeenkomst start om 17.00 uur in plaats van 19.15 uur.

SOP zeepkist

Iedere SOP bijeenkomst bieden wij drie ondernemers vijf minuten de ruimte om hun bedrijf en/of missie te presenteren. We laten je volledig vrij in de wijze waarop je dit aanpakt. De indeling van de SOP zeepkist is gebaseerd op volgorde van aanmelding. De link hiervoor vind je terug in onze SOP nieuwsbrief. We informeren jou na afloop van je aanmelding wanneer je gebruik kunt maken van de SOP zeepkist.

Lidmaatschap

SOP Zwolle hanteert geen lidmaatschap. De entree voor onze netwerkavond bedraagt € 7,50 per persoon. Dit is inclusief de huur van de ruimte, een kop koffie/thee bij ontvangst en een paar lekkere hapjes tijdens het netwerken.
Vergeet je niet contant geld mee te nemen?

Kun je (onverwacht) niet aanwezig zijn? Laat het ons dan s.v.p. tijdig weten. De kosten voor de locatie betalen wij per persoon en worden anders doorberekend aan SOP Zwolle.

Contact

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.